En uppskattad föreläsning

Vi var så glada att välkomna Alexandre Antonelli, professor i biologisk mångfald och forskningschef för de Kungliga Botaniska trädgårdarna i Storbritannien, till en mycket intressant och uppskattad föreläsning om vikten av artrikedom som han höll inför en fullsatt lokal. Naturskyddsföreningens generalsekreterare Karin Lexén berättade om kampanjen Rädda bina och förde ett intressant samtal med Alexandre. Stockholms Naturskyddsförening, med vår styrelseledamot Petra Zillén i spetsen, var arrangör och hade därför också det stora nöjet att inleda och avsluta föreläsningen.

Föreläsningen kommer att sändas på Kunskapskanalen och UR Play om ett par veckor. Så stay tuned!

Efter föreläsningen ringlade en lång kö för de som ville köpa ett signerat ex av Alexandres bok, Ett dolt universum – jordens okända biologiska mångfald. Läs den, otroligt intressant!

Lyssna även på Alexandres populära Sommar: https://lnkd.in/e7JxbUib