Workshop: Lär dig ta hand om din hud på ett hållbart sätt

16 NOVEMBER, ONSDAG, KL. 18.30

Kemikaliegruppen bjuder in till en inspirerande hudvårdskväll med olje-experten Sara Nomberg, grundare & ägare av Organics by Sara.

Under kvällen föreläser Sara om den ekologiska hudvårdens fördelar för huden & miljön, om att använda olja för huden och om vanliga ingredienser i hudvård som man bör undvika och varför. Det blir också en miniSPA-kväll där du får testa på att göra Organics by Saras balanserande hudvårdsrutin på dig själv och testa ut produkter som passar din hud. Hon förklarar även fördelar och effekter av att använda oljebaserade produkter till olika hudtyper (från fet till torr). Du har möjlighet att ställa alla dina enkla och kluriga frågor till Sara som mer än gärna svarar.

Kostnad: 100 kr. Betalas på plats via Swish. 

Plats: Naturskyddsföreningens rikskansli, Åsögatan 115, 2 tr.

Anmälan: senast 13 november via Aktivitetskalendern.

Föreläsningen kommer även att sändas live via Teams. Anmälan för digitalt deltagande via teams.

Kontakt: kemikaliegruppen@gmail.com