5 MARS – CAFÉREPET – LAGA OCH PRATA HÅLLBARHET

Datum: 5 MARS, MÅNDAG
Tid: KL 18–20

Funderar du på hur du kan leva mer hållbart i praktiken och vill diskutera det med andra? Är handdukshängaren av? Behöver gitarren en ny sträng? Kom då och häng med oss! Ta med dig dina trasiga prylar och laga dem. Vi pratar hållbar livsstil, alltifrån hur man lagar till återbruk och hållbart resande, medan vi hållbarhetsfikar. Vi samarbetar med Refo, vilkas vision är att förbättra världen genom designat återbruk och utbildning (www.refo.nu).

Samling: Plats meddelas en vecka i förväg på https://stockholm.naturskyddsforeningen.se/.

Info & anmälan: Senast 1 mars till Handla miljövänligt-gruppen i Stockholm, hmvgruppen@gmail. com.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *