26 MARS – SKOGSBRANDEN I VÄSTMANLAND

Datum: 26 MARS, MÅNDAG
Tid: KL 18.30–19.30

Sommaren 2014 växte några gnistor till Sveriges största brand på hundratals år. Branden kostade miljoner, en person dog och många blev skadade eller fick fly. En av dem var Sven Olov Karlsson, som efteråt försökte utforska om det var mer än bara hetta och vind som orsakat katastrofen. Han fann en berättelse om ekonomiska nedskärningar, om klimatförändringar och om hur människans eldar genom årtusendena skövlat allt mer av världens natur. Hör Sven Olov berätta om sin bok Brandvakten. Möjlighet finns att köpa boken under kvällen.

Samling: Naturskyddsföreningens rikskansli Åsögatan 115 2 tr.

Info & anmälan: Senast 22 mars till Elsa Lindahl, elsa.k.lindahl@gmail. com, tel 070-445 21 27.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *