20 FEBRUARI – HORMONSTÖRANDE ÄMNEN: FILM OCH DISKUSSION

Datum: 20 FEBRUARI, TISDAG
Tid: KL 18.30–20.30

Hur kan det vara så svårt att få bort bevisat hormonstörande ämnen från våra livsmedel, barnleksaker och hygienprodukter? Stockholms kemikaliegrupp bjuder in till filmvisning av Endocrination, en film om hormonstörande ämnen och maktspelet kring regleringen av dessa i EU-parlamentet. En beskrivning av forskningsläget, lobbyismen och EU:s kemikalielagstiftning REACH. Filmen är ca 1 timme lång, varefter vi diskuterar filmen och ämnet med Cecilia Hedfors, sakkunnig i miljögifter på Naturskyddsföreningen. Filmen är på engelska utan svensk text.

Samling: Naturskyddsföreningens rikskansli, Åsögatan 115, 2 tr.

Info & anmälan: Senast 18 februari till kemikaliegruppen@gmail.com.

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *