Natursnokledarkurs i Stockholm

Natursnoksledare 20 mars i Stockholm!

Den 20 mars ordnas en kurs i Stockholm för Natursnoksledare! Både erfarna Snokledare som behöver inspiration och nya ledare är varmt välkomna.
Tid: kl 10-16
Plats: Gröndal, Stockholm (några hundra snokmeter från Södermalm).
Kursledare: Eva Lindberg och Bosse Bergenholtz

Sprid gärna denna info i dina nätverk – vi behöver fler sköna Snokledare i regionen! Mer information om utbildningen och hur du anmäler dig kommer inom kort på Naturkontakt mm – men anmäl gärna ditt intresse redan nu genom att svara på det här mejlet. Här kan du se hur det går till på en Snokledarutbildning

Utbildningen kostar 200 kr inklusive eftermiddagsfika och kursmaterial. Vill du slippa avgiften så skriver du en överenskommelse med din krets om att leda x antal Natursnoksaktiviteter inom ett år efter kursen. Snokliga hälsningar, Anna Wahlberg, Snokkansliet, Natursnokarna – Naturskyddsföreningen, Åsögatan 115, 2 tr, 116 91 Stockholm, Tel: 08-702 65 16, natursnokarna@naturskydsforeningen.se

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *