Biljett till Grismanifestet!

Grismanifest-webbGör dina släktingar & vänner mer miljömedvetna och ge dem samtidigt en bra kulturupplevelse – köp biljetter till Grismanifestet på Teater Brunnsgatan Fyra!
Grismanifestet handlar inte bara om klimathot, utan även om hur ondska, kallsinne, ignorans, begär och kortsiktighet förstör alla utsikter till en hållbar utveckling av planeten. Samtidigt som pjäsen gestaltar cynism och girighet, frosseri och övermod så skildrar den också människans kärlek, livsvilja och den förmåga hon äger att ändra händelseutvecklingen och resa sig mot de krafter som hotar henne.  Spelas 6/2 kl. 18.00 samt 8/2, 9/2, 10/2, 11/2 kl. 19.00.  All information du behöver: Grismanifestet av Scenkonstgruppen

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *