2015 års Naturnatt

5 JUNI , FREDAG, KL. 18.30–SENT

Förra årets Naturnatt på Ekudden blev en succé med minnesvärda naturupplevelser. I år är vi på en udde vid sjön Magelungens nordvästra hörn. Vi grillar och låter naturens nattliga skådespel spraka loss. Guidning runt Ekorrberget med de majestätiska skogslindarna. Se och hör när morkullorna ”drar” över kvällshimlen. Förbered dig på en fantastisk kväll! Vi bjuder på något att grilla, vegetariskt finns. Ta med en varm tröja och gärna något varmt att dricka. Det går bra att ansluta senare om man inte kan komma kl. 18.30.

Samling: Rågsved T-bana.

Info: Einar Engström 070-390 17 44, einar2010@live.se, Anders Tranberg, anders.tranberg@gmail.com

Naturnattsbild

Fotograf Katarina Tagesson

 

Dela

Kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *