Filmvisning med Handla Miljövänligt-gruppen: Cowspiracy

Onsdagen den 22/4 arrangerar Handla miljövänligt-gruppen i Stockholm visning av filmen Cowspiracy. Filmen handlar om animalieindustrin, dess omfattande påverkan på miljö och klimat och varför vissa ledande miljöorganisationer väljer att inte ta upp frågan.

Visningen kommer att ske på Naturskyddsföreningens rikskansli, Åsögatan 115, 2 tr, i lokalen Sandböte, som ligger rakt fram när man kommer in i entrén till kansliet. Vi släpper in från kl 18 och beräknar starta filmen omkring 18.15. Filmen är 85 minuter lång. Den är på engelska och är textad på svenska.

David Kihlberg, sakkunnig inom klimatfrågor på Naturskyddsföreningen, kommer att delta. Efter filmen kommer han att berätta lite om hur Naturskyddsföreningen ser på det hela, och det kommer att finnas möjlighet att ställa frågor.

Mejla Mia Olsson, miaohls@yahoo.se, för anmälan, så att vi vet på ett ungefär hur många vi blir.

För mer information om filmen, se http://www.cowspiracy.com