Nästan fullsatt på filmvisningen Nordisk vildmark – Skärgård

Den välkände naturfilmaren Ingemar Lind samlade nästan 100 personer i Studiefrämjandets lokaler till sin filmvisning Nordisk vildmark – Skärgård. Den glade Ingemar bjöd på sig själv och lockade till flera skratt. Dock var det en hänförd tystnad när filmen följde bland annat svärtingarnas parningsspel i den stockholmska skärgården. Vi från Naturskyddsföreningen lyckades värva flera medlemmar och det är vi alltid glada åt. Förhoppningsvis kan det bli en återkommande aktivitet, vi får se om vi kan boka honom till nästa höst igen med uppföljaren Nordisk vildmark – mina drömmars skog.

Filmvisning med Ingemar Lind foto Beatrice SMånga intresserade kom för att lyssna till Ingemar Lind

Filmvsining med Ingemar Lind foto Katarina TIngemar Lind i egen hög person ställde upp på en fotografering med mig, Katarina Tagesson

One thought on “Nästan fullsatt på filmvisningen Nordisk vildmark – Skärgård

1. Fantastiska och mycket suggestiva naturfilmer – och lärorika! Jag ser verkligen fram emot nästa föreläsning: Mina drömmars skog/Sjulsmark