Klimatriksdag i Norrköping 6-8 juni

Välkomna på Klimatriksdag i Norrköping den 6-8 juni.

Det kom en inbjudan från ordförandena i Norrköping, Linköping och Östergötlands läns naturskyddsföreningar om att delta på Klimatriksdagen 2014:

”Vi är många som vill att klimatet ska bli en stor valfråga 2014. Hur många? Det vet vi inte än. Hundra tusen? Femhundra tusen? En miljon? Två miljoner? En sak är säker: det vimlar av initiativ för en snabb omställning runt om i landet.

Mängder av folkrörelser och nätverk är aktiva på olika sätt. Tänk om vi kunde samla ihop oss och verkligen sätta press på politikerna i valet 2014! Det hoppas vi kunna göra genom att hålla Klimatriksdag 2014 i Norrköping 6-7-8 juni.

Vi tar varningarna från FN:s klimatpanel på största allvar och utgår från alla människors lika värde och lika rättigheter.

Alla som delar den värdegrunden är välkomna som medlemmar, både enskilda och organisationer.”

Underskrivet av Naturskyddsföreningarna i Norrköping, Linköping och Östergötlands län.

Klimatriksdagens hemsida http://klimatriksdag2014.se/klimatriksdag_sol